Threads: 165
Світ Очима І / Re: Electric Rhythm In My Vein...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 08:55
Просто офігєннєйший трек і надихає на багатьох рівнях. Слова і музика - це зрозуміло. Але коли я його слухаю, то виникає відчуття, що я б почувалася дуже щасливою, якби Бог мені дав такий голос і якби я могла так співати ...
... А я колись ходила в музичну школу і по неділях у нас був хор. Я, напевно, жодної неділі і жодного заняття не пропустила. Причому, будучи малою дитиною (мене записали в музичну школу з 9 років), я мусила вставати рано і на двох видах транспорту (автобус і тролейбус) добиратися на інший кінець міста, і ще хвилин 15-20 чимчикувати до музичної школи, rain or shine.
Я з великою насолодою брала участь у хорових практиках, тому що наша викладачка мала доступ до найпопулярніших дитячих пісень того часу і тому що вона вчила нас професійно співати. На початку ми "розминалися" різними вправами, вона вчила нас правильно артикулювати, складати губи певним чином, тощо.
На жаль, у мене звичайний голос (сопрано) і з віком він погіршився. Слух у мене непоганий.
Threads: 10
а Дядя Андрей по дороге в Музыкалку ни разу не попадался?
Threads: 67
Бєз бокала нєт вокала (ц)
Threads: 8
Пиздешь конечно!
Давно доказано, что музыкальный слух, игра в карты, аналитические способности и математика это абсолютно связанные вещи.
У Бэкдор Вхоре в этом плане всё оч5нь хуево.. даже не то что хуево, а противоположно на 180 грд.
Мы все это наблюдаем хотя бы по тому что «Трамп Найкращий» и при прослушке (не выдерживаю 10 секунд) бомбезных треков
Да и глядя на тупое ебало и так видно что слон на ухо наступил. Весь слух ушел в огромную сраку
Бегемотовна, в Хор берут обычно самых тупых и безталанных.
просто на общем фоне неслышно.
Когда Бог раздавал музыкальный слух, Бегемотовна попросила огромную сраку вместо
Threads: 0
(22-08-2026 21:16, 21:16)fully accomplished красуня Wrote: Світ Очима І / Re: Electric Rhythm In My Vein...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 08:55
Просто офігєннєйший трек і надихає на багатьох рівнях. Слова і музика - це зрозуміло. Але коли я його слухаю, то виникає відчуття, що я б почувалася дуже щасливою, якби Бог мені дав такий голос і якби я могла так співати ...
... А я колись ходила в музичну школу і по неділях у нас був хор. Я, напевно, жодної неділі і жодного заняття не пропустила. Причому, будучи малою дитиною (мене записали в музичну школу з 9 років), я мусила вставати рано і на двох видах транспорту (автобус і тролейбус) добиратися на інший кінець міста, і ще хвилин 15-20 чимчикувати до музичної школи, rain or shine.
Я з великою насолодою брала участь у хорових практиках, тому що наша викладачка мала доступ до найпопулярніших дитячих пісень того часу і тому що вона вчила нас професійно співати. На початку ми "розминалися" різними вправами, вона вчила нас правильно артикулювати, складати губи певним чином, тощо.
На жаль, у мене звичайний голос (сопрано) і з віком він погіршився. Слух у мене непоганий.
сміявсі
тому що наша викладачка мала доступ до найпопулярніших дитячих пісень того часу
Песни типа - Юный Барабанщик .. доступ был, а какой еще?
Threads: 4
22-08-2026 21:59, 21:59
(This post was last modified: 22-08-2026 21:59, 21:59 by Д.ж.у.)
Фключила трек ентот, кровь из ушей от паразитного высокочастотнова ИИ-шного фона.
Даже на обычных динамиках слышно. Я понимаю шта про эвалайзер унд компрессор в музыкальном тхоре не рассказывали. Но шобы ентого не слышать унд наслаждаццо?
ЗЫ: Боярскому в личке мессендж..
(22-08-2026 21:59, 21:59)Джура Wrote: Фключила трек ентот, кровь из ушей от паразитного высокочастотнова ИИ-шного фона.
Даже на обычных динамиках слышно. Я понимаю шта про эвалайзер унд компрессор в музыкальном тхоре не рассказывали. Но шобы ентого не слышать унд наслаждаццо?
ЗЫ: Боярскому в личке мессендж.. 
Юный Барабанщик кровь из ушей?
Threads: 4
Quote:Юный Барабанщик кровь из ушей?
Вон тоть трек ачередной кукусин на ютубе , про который она выше говорит, шта тип особенно божественно.
Threads: 134
(22-08-2026 22:04, 22:04)Джура Wrote: Quote:Юный Барабанщик кровь из ушей?
Вон тоть трек ачередной кукусин на ютубе , про который она выше говорит, шта тип особенно божественно.
Там все такое ..
|