БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Щурі покидають корабель, що тоне
Загальні Обговорення / Re: Праві рухи та партії в США...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 05:07
Щурі покидають корабель, що тоне? Спочатку Марджорі Грін, а сьогодні одна із великих зірок респів Стефаник і респівський сенатор Луміс оголосили, що йдуть. [Image: smilie10.gif]

Дуже, дуже дивно ...

Республіканська конгресвумен Еліз Стефанік у п'ятницю оголосила про вихід із перегонів за посаду губернатора штату Нью-Йорк у 2026 році, щоб уникнути «непотрібних і затяжних республіканських праймеріз», як вона заявила у своїй заяві. Вона також повідомила, що не балотуватиметься на переобрання до Конгресу.

Окрім бажання уникнути внутрішньопартійних виборів, Стефанік пояснила своє рішення тим, що її сім'я є важливішою за політичну кар'єру. «Я глибоко обдумала це рішення і знаю, що як мати відчуватиму сильний жаль, якщо не зосереджуся більше на безпеці, розвитку та щасті мого маленького сина — особливо в такому ніжному віці», — сказала Стефанік.

[Image: f60QFIw.png]

Стефанік оголосила про свою кандидатуру за допомогою драматичного передвиборчого відео, в якому підкреслила провальну політику «найгіршого губернатора Америки» — чинної губернаторки-демократки Кеті Гокул — та виклала своє бачення того, як «зробити Нью-Йорк доступним і безпечним».

Її рішення знятися з перегонів відкриває шлях для виконавчого керівника округу Нассау Брюса Блейкмана стати республіканським кандидатом, тоді як Кеті Гокул готується до переобрання.

У довгій заяві на платформі X Стефанік написала:

"Проводячи дорогоцінний час із родиною в цей різдвяний сезон, я ухвалила рішення призупинити свою кампанію на посаду губернатора і не балотуватися на переобрання до Конгресу. Це рішення далося нашій сім'ї нелегко.

Я щиро зворушена й вдячна за історичну та потужну підтримку з боку республіканців, консерваторів, незалежних виборців і демократів по всьому штату в межах нашої кампанії «Врятувати Нью-Йорк».

Однак, як ми бачили на попередніх виборах, попри те що ми б упевнено виграли ці праймеріз, це не є ефективним використанням нашого часу чи ваших щедрих ресурсів — витрачати першу половину наступного року на непотрібні й затяжні республіканські праймеріз, особливо в такому складному штаті, як Нью-Йорк.

І хоча багато хто знає мене як конгресвумен, мій найважливіший титул — мама. Я вважаю, що батьківство — це найбільший дар і найбільша відповідальність у житті. Я глибоко все обдумала і знаю, що як мати відчуватиму глибокий жаль, якщо не зосереджуся ще більше на безпеці, розвитку та щасті мого маленького сина — особливо в такому ніжному віці.

Я безмежно вдячна жителям 21-го виборчого округу штату Нью-Йорк за довіру представляти вас у Конгресі Сполучених Штатів. Дякую моїй відданій команді за останнє десятиліття. Я пишаюся значними результатами, яких ми досягли для працьовитих сімей нашого округу та всієї Америки. Для мене було величезною професійною честю служити вашою конгресвумен протягом останніх одинадцяти років.

Дякую за вашу підтримку та заохочення, поки моя сім'я і я з нетерпінням чекаємо на наступний важливий особистий і професійний етап нашого життя.

Нехай Бог благословить вас і веселого Різдва."

Сенаторка-республіканка та союзниця Дональда Трампа Синтія Ламміс (штат Вайомінг) у п'ятницю оголосила, що не балотуватиметься на переобрання до Сенату у 2026 році.

«Рішення не йти на переобрання справді означає зміну моєї позиції, але під час складних і виснажливих сесій цієї осені я усвідомила, що в мене просто немає ще шести років сил», — написала 71-річна політикиня, відмежувавшись від літніх, владолюбних діячів, які керуються власними інтересами далеко за межами своїх 70 років.

«Я віддана законодавиця, але почуваюся спринтеркою в марафоні. Потрібний рівень енергії просто не відповідає можливостям».

«Для мене велика честь заручитися підтримкою президента Трампа й мати можливість працювати разом із ним, відстоюючи інтереси жителів Вайомінгу», — додала Ламміс. «Я з нетерпінням чекаю на продовження цієї співпраці та спрямуваю всю свою енергію на те, щоб у 2026 році важливі законопроєкти потрапили на його стіл, а також на збереження здорового глузду в республіканському контролі над Сенатом США».

[Image: fjwKPZa.png]
Ламміс також оприлюднила заяву на платформі X, зазначивши: «Служіння нашому штату стало честю мого життя».

Повний текст заяви:

"Для мене неймовірна честь представляти Вайомінг у Сенаті США, і протягом усього мого перебування тут Вайомінг був і залишається моїм єдиним пріоритетом.

Яке це благословення — працювати разом із сенаторами Джоном Баррассо та Майком Ензі, коли я була членом Палати представників США, а також із Джоном і конгресвумен Гаррієт Хейґеман під час моєї роботи в Сенаті. Усі ми ставили Вайомінг на перше місце, що й закріпило нашу злагоджену співпрацю.

Рішення не балотуватися на переобрання дійсно є для мене зміною позиції, але під час важких і виснажливих тижнів сесій цієї осені я прийшла до усвідомлення, що не маю в собі ще шести років. Я віддана законодавиця, але почуваюся спринтеркою в марафоні. Необхідний рівень енергії не збігається з можливостями.

Для мене велика честь заручитися підтримкою президента Трампа й мати можливість працювати пліч-о-пліч із ним заради людей Вайомінгу. Я з нетерпінням чекаю на продовження цього партнерства та готова віддати всю свою енергію, щоб у 2026 році важливі законодавчі ініціативи потрапили на його стіл, а також щоб зберегти республіканський контроль над Сенатом США, заснований на здоровому глузді. Дякую тобі, Вайомінг!"
Загальні Обговорення / Re: Як Ізраїль підриває незале...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 04:58
Сьогодні в мене був епізод. Дзвонить телефон, на вигляд як приватний номер. Я піднімаю трубку - на іншому кінці фандрейзер для Консервативної партії Канади ушиці донатів просить.
Reply
Эти то покидают, а ебанашка Бегемотовна - жирное ебало остается
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)