БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
медведу нема спокою навіть в новорічну ніч.   Нажерся і вирішив трольнути Вольтера.
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 10:39
Бачу, медведу нема спокою навіть в новорічну ніч.   Нажерся і вирішив трольнути Вольтера. 

Ну, такоє. Дитячий садочок, третя четверть.  

І що це медвед, це 100%. По-перше, він гвандів, що в нього гучний голос. По-друге, він пише під цим ніком на різних помийках, під яким ютуб-канал. Ну і по-третє, рідко хто в такому віці настільки immature.

ПС. Якщо хто думає, що я стукала на нік "панчук", то ні. Я суто зайшла зрівняти рахунок своїх постів до ідеалу. Більше Єрмачку своєю присутністю я вантажити не збираюсь.
Reply
(01-01-2026 13:06, 13:06)Б и п о л я р о ч к а Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 10:39

Якщо хто думає, що я стукала на нік "панчук", то ні. Я суто зайшла зрівняти рахунок своїх постів до ідеалу. Більше Єрмачку своєю присутністю я вантажити не збираюсь.

Залупа напіздєл(с)
Пєдорасофф напіздєл(с)
Бєгємотовна напіздєла(с)
Reply
"зрівняти рахунок своїх постів до ідеалу" - капец, ну и шизофренег
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(01-01-2026 13:55, 13:55)Джура Wrote: "зрівняти рахунок своїх постів до ідеалу" - капец, ну и шизофренег

ривне число: 2929
Reply
29 = розмір хріна Веніаміна
(до того як він не спробував орально згвалтувати бродячого пса у Бурому Лісі Припʼяті у 1986-му)
Reply
Ох и тупорылая пизда, даже не поняла кто это звонил
Там в конце смех характерный Турчевский
Reply
(01-01-2026 14:02, 14:02)Гость Wrote: Ох и тупорылая пизда, даже не поняла кто это звонил
Там в конце смех характерный  Турчевский

Играл, не отгадал ни одной буквы
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)