БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из воспоминаний з/к
Re: 31.01.26. Блекаут
antik

cьогодні в 12:46
IP/Host: ---.pool.ukrtel.net

Пригадалося дитинство в критій соломою саманній бабусиній хаті. (Саманні стіни - стіни з виваляної в глині соломи)
Піч, стіл, дві лавки, ввечері запалювали гасову лампу. Долівка глиняна. В кутках ікони, на стінах фотографії родичів. Біля хати водяна помпа загального користування.
В прибудові корова. Зима - це зазвичай радість: санки, ковзани, лижі а ввечері на гарячу піч. Ляпота...
Час від часу бабуся набирала в кошики крам, перекидала через плече - один коших спереду, другий позаду й пішки в місто на базар. Приносила мені малому цекерки "горошок", "карамельки, іриски. Які ж смачні були ті цукерки. 
Світло провели в 1961. До того кінопроектор в клубі живився від бензинового генератора.
Весною, влітку та восени в саду ягоди, на городі городина, за селом ставок. Купання, риболовля. Звичні ласощі тодішньої дітвори - скибка хліба посипана цукром і полита водою (щоб цукор не розсипався).
Блекаут? Ні, не чули ми такого слова.  [Image: smilie3.gif] 
напомни, а гавнище в саман добавляют?
или путаю с другим рецептом?
А потім була канхвєта Тузік
Приносила мені малому цекерки "горошок", "карамельки, іриски. Але не знала, що коли я стану дорослий то стану гатитись у туза
(31-01-2026 19:36, 19:36)Doctor Asperger Wrote: Re: 31.01.26. Блекаут
antik

cьогодні в 12:46

Пригадалося дитинство в критій соломою саманній бабусиній хаті. (Саманні стіни - стіни з виваляної в глині соломи)
Піч, стіл, дві лавки, ввечері запалювали гасову лампу. Долівка глиняна. В кутках ікони, на стінах фотографії родичів. Біля хати водяна помпа загального користування.
В прибудові корова. Зима - це зазвичай радість: санки, ковзани, лижі а ввечері на гарячу піч. Ляпота...
Час від часу бабуся набирала в кошики крам, перекидала через плече - один коших спереду, другий позаду й пішки в місто на базар. Приносила мені малому цекерки "горошок", "карамельки, іриски. Які ж смачні були ті цукерки. 
Світло провели в 1961. До того кінопроектор в клубі живився від бензинового генератора.
Весною, влітку та восени в саду ягоди, на городі городина, за селом ставок. Купання, риболовля. Звичні ласощі тодішньої дітвори - скибка хліба посипана цукром і полита водою (щоб цукор не розсипався).
Блекаут? Ні, не чули ми такого слова.  

признавайся, Корову чпокал втихоря?
Ты за это ответишь котоёб
(31-01-2026 19:42, 19:42)Дегустатор Спермы Wrote: Приносила мені малому цекерки "горошок", "карамельки, іриски. Але не знала, що коли я стану дорослий то стану гатитись у туза

на кладовищі цукерки збирала?
Клавдій. Мон шер Гамлєт! Ходімо в кабінєт. Канхвету дам тобі я посмоктати. Канхвета очєнь класна, Тузік вкусний. (Клавдій гидотно плямка, ізображая вкусний нехуйовий Тузік.)

У ту же мить із моря вилазить Привид у брудному простирадлі.

Привид. Не вір, мій сину, цьому підорасу. Канхвету ту тобі він в жопу встромить.
Клавдій. А-а-а-а!!! (Тікає.)
Привид. От бач, злякався, йобаний сцикун. Він обісцяв мене на полюванні, коли я міцно спав. Підступною рукою він в ухо спрямував брудного хуя. І скосопиздила моє прекрасне тіло смертельная гангрена. Помсти хочу! Побачить цю падлюку на параші, за грою в півника з неголеним убивцей, або в канторі сраним інженером, або у юрті раком на підлозі татари шоб його єбали в сраку!
antik

cьогодні в 13:00

Біля печі була грубка - там варили їжу, смажили млинці, рибу. На стіні висів "брехуць" - щоранку о 6:00 грав гімн. "Союз нерушимий..." Тій радіоточці не потрібен був електрострум - від стовпа дроти були протягнені.
Кого не розбудив гімн, тому в двері пужалном стукав бригадир - "На ланку, на поле пора - буряки зіллям заростають!"
Світло, питаєте. А гасова лампа для чого?  
(31-01-2026 19:57, 19:57)Doctor Asperger Wrote: Re: 31.01.26. Блекаут
antik

cьогодні в 13:00

Біля печі була грубка - там варили їжу, смажили млинці, рибу. На стіні висів "брехуць" - щоранку о 6:00 грав гімн. "Союз нерушимий..." Тій радіоточці не потрібен був електрострум - від стовпа дроти були протягнені.
Кого не розбудив гімн, тому в двері пужалном стукав бригадир - "На ланку, на поле пора - буряки зіллям заростають!"
Світло, питаєте. А гасова лампа для чого?  

Тому Антік вирішив присісти на зону і зажити родиною з чоловіком, щоб не сапати буряки.
antik
cьогодні в 14:43
Мова йде про село Тинне, котре на окраїні Рівне. Пізніше межі міста розширири й слово "Тинне" зникло з карти. Ми стали Рівне. Що ще сказати про ті часи? Світло у всі оселі провели у 1961. У 1964 проклали асфальт до центру села. Повністю дорогу заасфальтували у 1969. Телефон був в школі та телефон-автомат біля дверей почти. Пізніше люди стали купувати телевізори. Батько купив "Рекорд 12". Чорно-білий ясна річ. Ставок спустили у 1967. Мій товариш ще встиг у ньому втопитися. Там і я мало не втопився. Жили бідно але дружно. Крадіжок не було - якщо двері хати підперті палкою то значиться нікого дома немає. А що було красти? Хіба що "Брехунця" зі стіни зняти. Та кому ти те щастя продаси? Для одягу були скрині. Сало густо пересипали сіллю й збегігали у ящиках з-під боєприпасів. Немає світла то холожильник не потрібен. А тут вже слідом за телевізорами стали купувати холодильники. У нас був "Дніпро". А там вже мода дізла до мопедів. Хловці гасали на тих "Верховинах" по селу як навіжені. І я хотів купити та батько заборонив . Каже: - Я на мотоциклі розбився і тобі купити мопед не дам. От купимо авто - тоді й катайся.
До чого я це? Доведеться звикати до блекаутів. А що вдієш?
Пархатая блядота, вместо того чтобы быть высцанной на крапиву или выцарапанной вешалкой, срет на украинцев.
Медвед, не ты ли писал, що твоя семья была настолько нищей, что за все детство ты даже докторской колбасы ни разу не пробовал?
У Антика хотя бы конфеты были.
Х- ноженьки явно не в настроении 
Что такое, мамкин сцыкунетс, батарейки сели в китайском конструкторе?
(31-01-2026 21:58, 21:58)Guest Wrote: Пархатая блядота, вместо того чтобы быть высцанной на крапиву или выцарапанной вешалкой, срет на украинцев.
Медвед, не ты ли писал, що твоя семья была настолько нищей, что за все детство ты даже докторской колбасы ни разу не пробовал?
У Антика хотя бы конфеты были.

Уважаемая miss Burple, многоуважаємий medved писал, что большєвікі настолько дохазяйнувались, что із єво райцентра пріходілось єздіть за колбасой в кієв, так что нє нужно пєрєдьоргівать, по вашєй чєрновіцкой прівичкє

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)