Threads: 17
ни разу не читала и никогда не зайду на ваш Бегимотив.Нет
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 06:54
Цитата: Wednesday від Січень 19, 2026, 17:08 Wrote:І не тільки негарні недолугі underachieving losers, а і ще бездонно тупі. Я до цього часу офігіваю від їх епічного зашквару з темпурою.
Ракоподібних в анус замість щогли? Ну, такоє ...
В опаришів який день підряд бомблять сопла. ![[Image: dance3.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/dance3.gif) Добре ж я їх підірвала, прямо в ціль (С) факер кружки воткі.
По-перше, в мене вже є кому мене любити і турбуватися про мене - я в щасливому шлюбі 20+ років. Це раз.
По-друге, в мене є воздихателі, які при найменшому шансі зробили б their move. Це два. І ні, звісно що це ніякий не Авіатор. Вони знають мене давно і в реальному житті.
А по-третє, якби ці старі інцели хоч трохи розумілися в жінках, то знали б, що увага небажаних чоловіків їм не тільки не потрібна, а реально неприємна і огидна. Тому якби ці опариші раптом почали мене облизувати, я б обригалася.
ПС. Ти давно дивився на себе в зеркало, виродок? Та Стівен Хокінг у порівнянні з тобою - ковбой з реклами Мальборо, бридка стара нікому не потрібна чучундра!
ПС-2. Ваше існування крутиться навколо мого вказівного пальчика, як планети навкруги сонечка. Якби щось зі мною сталось, ви б не знали, що робити з собою, сенс вашого тупого дебільного життя втратився б назавжди. ![[Image: smiley14.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smiley14.gif) Я півдня не напишу, то вони вже казяться, а що там сталось. Ви психологічно залежні і емоційно інвестовані в мене, і для вас це - велика проблема.
А ви для мене - просто опариші у вигрібній ямі. Час від час кидаю вам дріжжі, щоб бродило, і хіхікаю з попкорном.
Ось так! (С)
Threads: 0
« у меня есть воздыхатели!»
«вы что , думаете, что у меня их нет?
Они есть у меня!!!
Я должна обязательно сообщить об этом вам всем!
И вообще, вы все - уроды и я вас не читаю!»
Ось так!(с)
блять, некоторые из ребят даже на момент создания Первой Залупы не знали о существования Бегимотивны.
а Боярский всё подначивал: "давай траванём Бегимотивну, Штрауб".
Штрауб, к примеру, краем уха слышал что есть на ФУП кокаято трампистская ебонашка Ольга Тейлор из Калгари,
но чёта думал что это уёбище = Кадра.
а оно вон как оказалось: уёбищных гнилопёздых бабок "которых все-привсе вожделеют" - оказалось аж три: Кадра, Ольга Тейлор и Бегимотивна.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:11
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 06:54 Wrote:ПС-2. Ви психологічно залежні і емоційно інвестовані в мене, і для вас це - велика проблема.
Case in point - підстаркуватий клаповухий малюк. Вже рівно 5 років пройшло, як воно вчепилось в мене бульдожою хваткою і не випускає. Скільки я його просила забути мене і випиляти з мозку все про мене, скільки він мені обіцяв, що не буде мене згадувати, вже навіть і з Єрмачки звалив, але ні ... Очевидно, він не здатний контролювати whatever the cat's fuck motivates him in this regard. І я навіть не знаю, чи він навіть це інтелектуально усвідомлює, чи просто реактивний стан, як у собачки Павлова, що випускає слину на шматочок цукру.
40+ річний зрілий чувак, батько і чоловік, професіонал що робить first thing in the morning? Складає дурнуваті віршики про якусь чувиху, яку він взагалі не знає і яку ніколи в житті не побачить. Витрачає на неї час - нафіга?
Ну ось на тобі фідбек, ти ж цього хочеш?
Які висновки можна зробити з цього missive?
1) Черговий підрив на власній петарді, як у випадку з бородавками та лосінами. Тому що він дефакто визнав, що коханої дружини не вистачає. Плзень-2, гагага! А моя фраза про кулачок стосувалась неодружених, це чітко видно.
2) Неадекватна реакція на метафори і жарти, сприймає все це буквально. Про що це говорить? Не знаю, я не психоаналітик, але, можливо, 1) applies here also.
Чувак, вчергове кажу: займися своєю родиною і відлипни (це культурний варіант того, що я хочу сказати).
Once more: Burn in hell, cat's motherfucker! NO CONTACT! ©
Threads: 4
Напоминаем за збор на таксо для Алкана
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:21
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 06:54 Wrote:ПС. Ти давно дивився на себе в зеркало, виродок? Та Стівен Хокінг у порівнянні з тобою - ковбой з реклами Мальборо, бридка стара нікому не потрібна чучундра! ![[Image: smiley14.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smiley14.gif)
Буду називати Онотолє Стівом для зручності moving forward. Хоча візуально він схожий на oversized мерина по дорозі на миловарню.
Ненавиджу надто високих чоловіків ![[Image: smilie2.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie2.gif) . Стіві, а ніжки в тебе часом не вальгусні?
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:21
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 06:54 Wrote:ПС. Ти давно дивився на себе в зеркало, виродок? Та Стівен Хокінг у порівнянні з тобою - ковбой з реклами Мальборо, бридка стара нікому не потрібна чучундра! ![[Image: smiley14.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smiley14.gif)
Буду називати Онотолє Стівом для зручності moving forward. Хоча візуально він схожий на oversized мерина по дорозі на миловарню.
Ненавиджу надто високих чоловіків ![[Image: smilie2.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie2.gif) . Стіві, а ніжки в тебе часом не вальгусні?
ПС. Стіві, а ну швиденько перепости на помиєчку (істота просто зараз сидить і копіпастить з лагом не більше секунди, так я їм не потрібна ![[Image: laugh.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/laugh.gif) ).
посадка 2 бортов ТУ-95мс на Энгельсе
остальные 4 борта ТУ-95мс в воздухе курсом обратно в петушиные апартаменты
Бабка нам действительно непотрибна.
но нада же было чемто заняться, пока летели ракеты
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:25
Унила бабка Сара (я цю тупу істоту не коментую, якийсь черговий старий інцел, забагато честі) прокололася.
То вона в Німеччині в басейні плаває, а то в НЕЇ була ракетна атака.  miley14:
Унила бабка Сара (я цю тупу істоту не коментую, якийсь черговий старий інцел, забагато честі) прокололася.
То вона в Німеччині в басейні плаває, а то в НЕЇ була ракетна атака.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 07:31
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 07:21 Wrote:ПС. Стіві, а ну швиденько перепости на помиєчку (істота просто зараз сидить і копіпастить з лагом не більше секунди, так я їм не потрібна ).
Молодець, перепостив, слухняний хлопчик. На тобі і решті твоєї компашки смачний лоліпоп!
Власне, subj - і так забагато уваги приділила цій пилюці. В сад ігнор - until I don't feel like it anymore.
Threads: 0
(20-01-2026 08:28, 08:28)футбольный мяч Алёшенька Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
То вона в Німеччині в басейні плаває, а то в НЕЇ була ракетна атака. ![[Image: smiley14.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smiley14.gif)
Добрий ранок, пездовата електролітна бабця!
« не коментую, але чітко слідкую за цією Сарою, коли вона в басейні в Німеччині,
а коли під ракетною атакою».
|