11 hours ago
Мізальянс і чатік по факту задонували йому хіба проспиртованого протеїну на товсту мармизу.
Дивись не захлинись, Бандерівець!
|
Алкан отримав донати
|
|
11 hours ago
Мізальянс і чатік по факту задонували йому хіба проспиртованого протеїну на товсту мармизу.
11 hours ago
когда Алкан пройдёт курс БЗВП
и конкретезирует, для каких именно зодач ему нужен Таксомотор, скока коцапов в день он предполагает уничтожать с помошью Таксомотора — тогда у общества возможно найдутся ресурсы. вариант "я Алкан, я классный, предоставьте мне Таксомотор потому что мне так хочется" — на пятом году полномасштабки может не найти отклика.
11 hours ago
Таксо мотор - куплєн.
11 hours ago
11 hours ago
11 hours ago
10 hours ago
8 hours ago
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 08:25 https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149551.msg28640377#msg28640377 Цитата Wrote:Я щиро дякую тим трьом людям, які задонатили на машину на мій підрозділ сумарно 1100 гривень. Он як воно буває в житті. Спочатку він хвацько бажав смерті і захлинутися у блювоті людині, яка задонувала йому тисячі доларів. А зараз плазує перед тими, хто НА ТРЬОХ задонував аж 1100 гривень. ![]() Ось вона, карма. Ось вона, повна втрата репутації. Ось воно не плюй в колодязь, звідки п"єш. Ось воно як постелишся, так і виспишся. Ось воно, коронне - ЖИВИ ТЕПЕР З ЦИМ! ![]() Якщо зможеш, звісно, і якщо совість не замучить.
3 hours ago
(8 hours ago)Старуха Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін... а кокая проблема в пожелании подохнуть Бегемотовне и её любому Рыжему Тупому Попугаю, которого она притащила ?! чем быстрее гнилопёздые подохли бы = тем больше шансов на быстрое окончание войны. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|