БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
нушо? Шостаковеч и Джура так дальше и не верит в «существование магии» ?!
нушо? Шостаковеч и Джура так дальше и не верит в «существование магии» ?!

Вода з мерців, походи на кладовище та "особлива скриня": Мендель заявила, що Єрмак займається магією
ЮЛІЯ ЛЕСЬКОВА — 31 СІЧНЯ, 18:31
[Image: ece8d801b6efab87cc496a5bb367984b.jpeg?w=770&q=90]
Фото з Facebook Вікторії Панчук

Колишня прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що ексочільник Офісу президента Андрій Єрмак займається магією, і не аби якою, а з походами на кладовище та "мертвою водою".
Про це вона написала у своєму Facebook.
Мендель пригадала випадок, який стався ще коли Єрмак обіймав посаду радника Зеленського.

"2019 року в Офіс президента на брифінг прийшов журналіст, який опісля брифінгу побіг не за Президентом, а за тоді його радником Андрієм Єрмаком з питанням на камеру: "Що ви робили на кладовищі разом з ІМ'Я?" Це питання журналіст повторив кілька разів, тому я все добре розчула. Таке питання я чула вперше в своєму житті, воно залишилося проігнорованим, а матеріалу я так ніколи і не знайшла", - написала вона.
Юлія заявила, що через рік після цього, про те, що ексочільник ОП займається магією їй повідомив один із тодішніх міністрів. А в 2023-му він нібито навіть попривозив до України магів з різних куточків світу.
"2020 року один міністр прийшов до мене з інформацією, що Єрмак, тоді вже голова офісу, займається магією. Міністр не вдавався в подробиці, але був дуже наляканим. 2023 року людина з важливої служби розповіла мені, як Єрмак привозив магів з Ізраїлю, Грузії і якоїсь країни Латинської Америки для магічних ритуалів", - додала Мендель.
[Image: 6b024c038a966ff0b4fb7fbeca16d2bd17698768...=1210&q=90]
Цікаво, чому Єрмак не зміг уникнути звільнення за допомогою магії?
ФОТО З FACEBOOK АНДРІЯ ЄРМАКА
Колишня прессекретарка також додала, що його "ручні" маги навіть збирають воду з мерців та роблять ляльки вуду, а той хто опиниться у його "особливій скринці" - самі стануть мерцями.
"2024 року людина з езотеричної сфери розповіла мені, що маги Єрмака палять якісь трави, збирають воду з трупів і роблять якісь ляльки, які він складує в певну скриню. Мовляв, у тій особливій скрині – уже самі мерці", - пояснила Юлія.
Разом із тим Юлія Мендель запевняє, що зараз у публічному просторі про "хобі" Єрмака говорять усі - від правоохоронців до народних депутатів.
"Тепер про це публічно говорять правоохоронці і навіть народні депутати (Ярослав Железняк). Я ніколи не розбиралася в системі магії і не займалася ритуалами. І спочатку в це настільки ж важко повірити, наскільки і в існування привидів", - заявила вона.
Мендель також пригадала якогось європейського фінансиста, який знав одного африканського лідера, котрий також вдавався до надприродного - спілкувався з духами дерев та річок.
"Порівняння очевидні. Єрмак міг би працювати з професіоналами в політиці і економіці, читати книжки і розвивати навички політика/чиновника. Натомість, він намагався блокувати чи використовувати енергії інших людей, як він собі це уявляв. Не здивуюся, що більшість статистики була теж понівечена під його керівництвом, як у короля з ВВП і інфляцією. Тут паралелі однакові", - наголосила Юлія.
Також Мендель заявила, що Андрій Єрмак - далеко не єдиний представник влади (хоч і колишній), який вдається до магічних ритуалів.
"Розумію, що в політиці одними мізками не виграти. Але і без них – теж нікуди. Сьогодні, коли країна сидить без тепла, світла, без базових потреб, ми можемо всі тільки посміятися з цієї магічної "політики", якщо є на це сили. Однак скажу, що в українській політиці Єрмак - далеко не єдиний, хто практикує магічні ритуали", - написала вона.
Колишня прессекретарка у кінці свого допису про магічне хобі ексочільника ОП звернулася й до нього напряму, та запевнила, що всі його рішення і дії будуть дзеркалитися.
"П.С. Андрію, коли ти це читатимеш, подумай, що будь-яке твоє рішення і дія тепер буде дзеркалитися тобі. А Бог сильніший. Був. Є. І завжди буде. Треба було обирати світлу сторону з самого початку", - підсумувала вона. 
Нагадаємо, 28 листопада 2025 року стало відомо, що Володимир Зеленський звільнив Андрія Єрмака з ОП. 
Це сталося після того, як НАБУ та САП провели у нього обшуки. 
До речі, після звільнення Єрмака мережа вибухнула мемами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
"Усе всередині мене застигло": Мендель розказала, як її коханий вирушив на передову
Юлія Мендель вийшла заміж за вуличного пса-барбоса. ФОТО
Мендель виставила на аукціон свій "скандальний" піджак та розказала, яке весілля хоче
МЕНДЕЛЬ
Reply
Мендельшухер даже не представляет, шо Ярмак теперь с ней сделаед… ((
Reply
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: Сарочка, 1 Guest(s)