БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Цей мудак зрадив усіх
Загальні Обговорення / Re: Друга каденція Президента ...
Останній допис від [b]Wednesday [/b]- Сьогодні в 07:51

Просто прості люди Америки надто страждали і у Трампі побачили свого героя. Вони його слєпілі із того, што било. Я це розумію психологічно, бо бувала в таких ситуаціях сама. Ну і повно аналогій в політиці - українці зліпили собі героя із Зеленського, and the list goes on and on ....

@Я загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.

Репортер запитує Трампа: Як ви тримаєтеся за останні півтора дня, сер (після вбивства Чарлі)?

Його відповідь: Думаю, дуже добре. До речі, прямо там ви бачите всі вантажівки — вони щойно почали будівництво нового бального залу для Білого дому...

Цей му**ак зрадив усіх."

[Image: ubmeNnU.png]
Reply
Ти за ето ответишь, Бегемотовна
Reply
загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.

Смиявся Бегемотивна.
С точностью до наоборот, ты по жизни выбираешь одних мудаков, точнее из всех что есть ты всегда выберешь самое хуевое.
Более того, ты не только выберешь, а еще будешь всем с пеной у рта доказывать що це найкращий і всі навколо тупі, і що вони нічого не розуміють і не бачать.
Тобто ты не то что «не дуже талановита», ты исключительно тупа!
Reply
Тут же всё на лице просто написано - Тупая!

[Image: l0pcq-H4.png]
Reply
:Ржачная фото. Можно дуру взять за щчоку и прищепкой прищемить  Big Grin
Reply
(08-03-2026 21:52, 21:52)1000 чертей Wrote: :Ржачная фото. Можно дуру взять за щчоку и прищепкой прищемить  Big Grin

Сколько раз уже кончил, старый алкаш?
Замечательное фото, посмотри на эту идеальную кожу и аккуратные как бы кистью нарисованные черты лица, эти губки.
Не то что исколотое ботоксом свиноподобное чудовище с тобой рядом Angry
Reply
(08-03-2026 12:32, 12:32)1000 чертей Wrote: загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.

Смиявся Бегемотивна.
С точностью до наоборот, ты по жизни выбираешь одних мудаков, точнее из всех что есть ты всегда выберешь самое хуевое.
Более того, ты не только выберешь, а еще будешь всем с пеной у рта доказывать що це найкращий і всі навколо тупі, і що вони нічого не розуміють і не бачать.

Совсем уже ебанулся алкаш старый?
Это не ее слова, а перевод того что в твите.
Reply
Big Grin
https://youtube.com/shorts/EjZGos9aNyM?s...eAl5QYS9tP
Reply
(08-03-2026 22:00, 22:00)Гость Wrote:
(08-03-2026 21:52, 21:52)1000 чертей Wrote: :Ржачная фото. Можно дуру взять за щчоку и прищепкой прищемить  Big Grin

Сколько раз уже кончил, старый алкаш?
Замечательное фото, посмотри на эту идеальную кожу и аккуратные как бы кистью нарисованные черты лица, эти губки.
Не то что исколотое ботоксом свиноподобное чудовище с тобой рядом Angry

Да обдрочился раз 100
Reply
(08-03-2026 22:01, 22:01)Гость Wrote:
(08-03-2026 12:32, 12:32)1000 чертей Wrote: загалом не дуже талановита, але завжди мала одну навичку. Я можу швидко «читати» людей. Зазвичай я бачу їхню брехню наскрізь і розумію, ким вони є насправді. Мушу визнати, це перший раз, коли я серйозно облажалася щодо когось. Я мала би зрозуміти, що це за му**ак, коли дивилвся це відео. Дивовижно, як мозок обманює тебе, змушуючи вірити в те, у що ти хочеш вірити. Але краще пізно, ніж ніколи.

Смиявся Бегемотивна.

Совсем уже ебанулся алкаш старый?
Это не ее слова, а перевод того что в твите.

Это она проснулась и тебе написала?
- напиши Камшотови…
Целый день «думал» Вениаминка  Big Grin
Reply
(08-03-2026 22:10, 22:10)1000 чертей Wrote: Big Grin

Ты за это ответишь Бздарь!
Reply
Загальні Обговорення / Re: Друга каденція Президента ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:30
[Image: HC6y9XHa8AAVUmm?format=jpg]
Reply
Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:37
Християнський сіоніст, він же хронічний алкаш і бл**дун (цікаво, як таке можна поєднувати?) Хегсет грізно стукає кулачком із безпеки свого бункера і погрожує:

«Якщо ви вб'єте американців, якщо ви погрожуєте американцям де завгодно на землі, ми будемо переслідувати вас без вибачень і без вагань, і ми вас уб'ємо».

Ну, по-перше, це ви напали на них і вбиваєте, а не навпаки. А по-друге, вбивають ваших теж, хе-хе! Причому іранці вмирають як герої, що захищають свою батьківщину, а дітовбивці американці вмирають на чужій землі як корисні ідіоти та гарматне м"ясо Ізраїлю. [Image: bluet.gif]

[Image: l2FKEBG.png]

І це навіть лише частина правди. Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.

[Image: noSI67P.png]
Reply
Чем побольше америкашек там подохнет
Тем скорее война кончится
Тем лучше для Украины.
Reply
(09-03-2026 00:03, 00:03)Гость Wrote: Чем побольше америкашек там подохнет
Тем скорее война кончится
Тем лучше для Украины.

Кря- Кря, Вениаминка
Reply

Ахах,  как няшно  Smile
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(09-03-2026 11:18, 11:18)Джура Wrote:

Ахах,  как няшно  Smile

Да, смешно))
Reply
«це навіть лише частина правди.
Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.»

Встречаются два клитора и один другому говорит:
- Я слышал ты стал фригидным?
- Да ладно, кто говорит-то?
- Да злые языки.
Reply
(08-03-2026 23:46, 23:46)fully accomplished красуня Wrote: Загальні Обговорення / Re: Друга американо-ізраїльськ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:37
Християнський сіоніст, він же хронічний алкаш і бл**дун (цікаво, як таке можна поєднувати?) Хегсет грізно стукає кулачком із безпеки свого бункера і погрожує:

«Якщо ви вб'єте американців, якщо ви погрожуєте американцям де завгодно на землі, ми будемо переслідувати вас без вибачень і без вагань, і ми вас уб'ємо».

Ну, по-перше, це ви напали на них і вбиваєте, а не навпаки. А по-друге, вбивають ваших теж, хе-хе! Причому іранці вмирають як герої, що захищають свою батьківщину, а дітовбивці американці вмирають на чужій землі як корисні ідіоти та гарматне м"ясо Ізраїлю. [Image: bluet.gif]

[Image: l2FKEBG.png]

І це навіть лише частина правди. Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.

[Image: noSI67P.png]

У тетки реально психиатрия прогрессирует.
Reply
(09-03-2026 11:55, 11:55)Сарочка Wrote: «це навіть лише частина правди.
Злі язики стверджують, що госпіталі НАТО в Німеччині переповнені пораненими та тілами мертвих американців.»

Встречаются два клитора и один другому говорит:
- Я слышал ты стал фригидным?
- Да ладно, кто говорит-то?
- Да злые языки.

И опять этот жуткий, несмешной, высованный с хуя
Юмор старой пархатой пизды. Angry
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)