Threads: 13
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:46
Ще злі язики кажуть щось про "куколда".
Куколд це типу spouse істоти, яка в неї за спиною виставляє себе в душі в одних трусах не для цієї спауз, а для чужих бабів і чоловіків, і вона про це ні слухом, ні духом.
Ясно-понятно.
Ось ні я, ні мій чоловік подібним не займаємось і мій чоловік абсолютно в курсі ВСЬОГО, що я роблю онлайн.
А ось чоловік цього куколда люрить окропом від лише однієї думки, що куколд може про це взнати.
Хммм ... Цікаво, чому? Що приховує спауз куколда від куколда, що так за це переживає?
ЧоловікиЖиропи
Unregistered
Бляха, як жеж ти мене заєбала
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:55
А ще злі язики кажуть про "помиєчка зайшла".
О, я б могла багато написати про хто і що зайде і куди. Адже саме в цьому контексті виставлялися фоточки в трусіках в душі, чи не так?
Але не буду - надто багато честі і уваги різній швалі, щоб приділяти їй мій час.
ПС. Фоточки були жалюгідні і desperate. Nobody is buying, хіба щоб поржати та пофейспамити. ![[Image: icon_cool.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/icon_cool.gif) Хоча різним підстаркуватим зморшкуватим unf**ckables обох статей, напевно, зайшло і таке.
Let them eat cake shit. ![[Image: laugh.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/laugh.gif) Like I said, jedem das seine.
Threads: 1
(12-04-2025, 09:58 PM)Бегги Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:55
А ще злі язики кажуть про "помиєчка зайшла".
О, я б могла багато написати про хто і що зайде і куди. Адже саме в цьому контексті виставлялися фоточки в трусіках в душі, чи не так?
Але не буду - надто багато честі і уваги різній швалі, щоб приділяти їй мій час.
ПС. Фоточки були жалюгідні і desperate. Nobody is buying, хіба щоб поржати та пофейспамити. Хоча різним підстаркуватим зморшкуватим unf**ckables обох статей, напевно, зайшло і таке.
Let them eat cake shit. Like I said, jedem das seine. ![[Image: smiley14.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smiley14.gif)
чувстуется большой experience любої Бегемотівни в eating cakes ггггг
Threads: 5
12-04-2025, 10:01 PM
(This post was last modified: 12-04-2025, 10:04 PM by 1000 чертей.)
А есть ли собственно той чоловик? Его кто-то хоть видел?
А то что Бегемотивна постоянно пиздит, так это уже аксиома.
(12-04-2025, 10:01 PM)1000 чертей Wrote: А есть ли собственно чтой чоловик? Его кто-то хоть видел?
ну насчьот мишей и Кусега не пиздит.
Вот Кусег точно есть. И скорей всего - вместо "чоловика"
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 00:00
Жерсть, мудвед так збудився, що навіть зайшов під справжньою айпішкою for a change (напевно, ручки затрусились натиснути кнопку Тору).
Що, цікаво, що я тут напишу, крім the usual go fuck yourselves?
Хоч ти свої фотки в трусах не виставляй ... oh wait! це ж було вже.
ПС. Дурачок зареєстрував надцятий нік і пише, придурюючись Алісою-Чоткопатріоткою.
Краще б вона тебе таки затягла в кущі Гідропарку тоді ... щоб ти ото так не мучився, як зараз.
Threads: 5
(12-04-2025, 10:03 PM)ЛРебята Wrote: (12-04-2025, 10:01 PM)1000 чертей Wrote: А есть ли собственно чтой чоловик? Его кто-то хоть видел?
может и есть, но есть подозрение, что если мы его увидим, то ржать будем пару лет
Threads: 4
(12-04-2025, 10:03 PM)Ребята Wrote: (12-04-2025, 10:01 PM)1000 чертей Wrote: А есть ли собственно чтой чоловик? Его кто-то хоть видел?
ты за это ответишь, Штрауб
хорошо что медвед затяг в кущи лесу, а не бегемота ггг с мишами в шмоньке
|