БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
догхантерська грифтуюча звірина з Єрмачки
Загальні Обговорення / Re: Стерненко: патріот чи пере...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:08
Цитата: Гервасій від Сьогодні в 15:06 Wrote:I'm too old to react instantly to a killer's actions, so I would most likely have been injured. Sternenko may be short-sighted, but when it comes to fighting off such scum at close quarters, you don't need exceptionally sharp eyesight. For some reason, Boyko is bothered by Sternenko's actions, whereas they make me happy.

Тобто Ви самі визнали, що у Стерненка не такий поганий зір. Smile

Не знаю, як кому, а для мене у цій дихотомії вибір простий: пан Бойко у передпенсійному віці з (напевно) купою хронічних хвороб пішов добровольцем на фронт і кров проливав. А мерзота Стерненко тільки фоткався у формі.

Тому цілком природно, що гидоту зневажає не тільки пан Бойко, а і всі нормальні люди.

На нього фапають хіба такі ж самі боягузи і покидьки,як догхантерська грифтуюча звірина з Єрмачки, що нездатна показати жодної звітності, а тих, хто піднімає питання прозорості їх роботи, хвацько мішає з лайном. Злочинець і вбивця надихає їх і є зразком в житті. [Image: smiley24.gif]
Reply
Який Жах!
Reply
Я ж кажу - жах!
Reply
Душнила анальная
Reply
Wednesday

Re: Справжня Любов - Пухнаста і не Тільки
Серпень 08, 2026, 22:52
Респект цим добрим людям - на щастя, не всі на світі огидні догхантери, як єрмачківські "волонтери". :bluet:
Reply
(9 hours ago)fully accomplished красуня Wrote: Wednesday

Re: Справжня Любов - Пухнаста і не Тільки
Серпень 08, 2026, 22:52
Респект цим добрим людям - на щастя, не всі на світі огидні догхантери, як єрмачківські "волонтери". :bluet:

Злие язекі
Reply
Злі язики кажуть (ц) що озвірілий догхантер ще різав шию теляті і тримав за ногу кабана. Про кількість замордованих півнів, яким він рубав голову взагалі краще не говорити. Тварина. Істота.
Reply
(8 hours ago)Цинічна істота Wrote: Злі язики кажуть (ц) що озвірілий догхантер ще різав шию теляті і тримав за ногу кабана. Про кількість замордованих півнів, яким він рубав голову взагалі краще не говорити. Тварина. Істота.

Залишилося завалити саму крупну здобич - калагрійського пєнгвіна
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)