БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тернопільский їбанько
Заради хайпу поховав Вольтера на ФУПі.

Ну не їбанько?
Reply
[Image: 2.png]
Reply
справедливости ради, в ветках про Дохлого Вольку было больше просмотров чем у Воскресшего…
Reply
сейчас не об єтом)))
Reply

Ну не їбанько?

Слав просто як справжній власник фірми, читає лише заголовки, на інше йому не цікаво 
[quote pid="1485" dateline="1765052577"]

Ну не їбанько?
[/quote]

Слав просто як справжній власник фірми, читає лише заголовки, на інше йому не цікаво
Reply
я вибачаюсь якої фірми? десь блядь на просторах тернополя вуярить бетон в перемішку з чебуреками?
Reply
(06-12-2025 22:25, 22:25)дойки мавки с ФУП Wrote: справедливости ради, в ветках про Дохлого Вольку было больше просмотров чем у Воскресшего…

Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
це вже було
Reply
(06-12-2025 22:32, 22:32)nikus Wrote: це вже було

Шо було? Вже ховали Вольку?
Reply
єс іт із.
кілька різів по всіх форумах. а чому? бо слау дебіл. ну і щоб двічі не вставати - Славентій сина випер за кордон і штампує сітку-рабицю за гроші заходу і пиздить який він поцреотна ФУПі, піпл хаває)))

їбать
Reply
(06-12-2025 22:36, 22:36)nikus Wrote: єс іт із.
кілька різів по всіх форумах. а чому? бо слау дебіл. ну і щоб двічі не вставати - Славентій сина випер за кордон і штампує сітку-рабицю за гроші заходу і пиздить який він поцреотна ФУПі, піпл хаває)))

їбать

Слав справжній Патріот. Він тил тримає! 
Reply

їбать

Ти напездів, гандон.
Reply

їбать

та да.  и думает шо мы забыли как он несколько лет сосал хуй виктора фёдоровича януковича и цыгана-будулая.
Reply
Щось я не памятаю щоб Вольку вже ховали.
Ну пістець, Патріарха всі чомусь хочуть бачити посинєвшим.
Reply
в тернополі? ну чо, можна і так)))

ви здихайте, а я к поцреот триматиму тил і ловитиму каців на фупі. син за кордоном, допомагає на пару з синами пороха.

бідні українці.
Reply
мнения ребят о Гаффножъёппе разделились
Reply
(06-12-2025 22:39, 22:39)nikus Wrote: в тернополі? ну чо, можна і так)))

ви здихайте, а я к поцреот триматиму тил і ловитиму каців на фупі. син за кордоном, допомагає на пару з синами пороха.

бідні українці.

Дає робочі місця, платить налоги дохуя в бюджєт. Хтось має це робити, інакшє Країни в нас не буде.
Reply
(06-12-2025 22:39, 22:39)nikus Wrote: в тернополі? ну чо, можна і так)))

бідні українці.

Син Слава в Україні, а ти - підар
Reply
А де син Вєніаміна Підорасова, йому вже більш ніж 25.
Щось мовчить мамкіни х- ножєнькі
Reply
(06-12-2025 22:43, 22:43)1000 чертей Wrote: А де син Вєніаміна Підорасова, йому вже більш ніж 25.
Щось мовчить мамкіни х- ножєнькі

в 2003-м высрала
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)