БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karma is the bitch, bitсhes!
  Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Грудень 29, 2025, 23:43

Цитата: Wednesday від Грудень 29, 2025, 21:51 Wrote:Ось, наприклад, цей пост написаний клаповухим.

Цитата Wrote:порівнюємо бегемотів з бегемотами ©

Кажуть, якщо довго сидіти на березі річки Сени, то рано чи пізно по ній пропливе тушка бегемота.
В мене ніколи не було ніяких сумнівів, що універсальні закони Венсді працюють - а особливо знаменитий дев"ятий.
Пам"ятаєте, як купка дегенератів ображала мою зовнішність і бегемотила? Так ось, карма таки працює, і працює на повну котушку:
1) Львівський алканоїд, який гвандів, що я "товста і негарна, як салцісон", перетворився в два центнери старого жовтого проспиртованого жиру. [Image: smilie10.gif]
2) Скво Камшота не могла пару метрів пробігти із собакою через надлишкову вагу та задишку. [Image: Sho_za.gif]
3) Слонопотам Бабка Нотаха (одна нога може придушити насмерть п"ять кацапів) намагається зігнати жир балетом, але результату - нуль. [Image: smilie2.gif]
4) Фігура chopped скво головного бегемотника прінімаєт угрожающие размери (С), як писав нєзабвєнний догфакер rst. Слонячі кінцівки, rack як у Карови, візуально approaching 90 kg and counting. [Image: smilie10.gif]
Трєвожно за клаповухого: ці thunder thighs в поривє страсті можуть і придушити, а тоненька шийка підстаркуватого тодлера може і не витримати. [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]  [Image: lol.gif]
По решті verdict is not out yet. Але просто нагадаємо: karma is the bitch, bitсhes! [Image: smiley14.gif]
Reply
"я, филолог придурок" (с)
бабке нада не нервничать а внятно в одной раскладке формулировать свои мысли
Reply
Заметили как скумбриеедка постоянно пишет про половую еблю Фомы?
Reply
(30-12-2025 21:58, 21:58)Скумбрия Wrote: Заметили как скумбриеедка постоянно пишет про половую еблю Фомы?

у нее всьо крутітся вокруг нєтрадіціонной половой єблі, камшотов, вібраторов, butt plugs, пльоток та смажених крилець
Reply
thunder thighs в поривє страсті можуть і придушити - люблю мазохізм!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)