![]() |
|
Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Єсть два стула ілі hard choice for old gal (/showthread.php?tid=1007) |
Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Цинічна істота - 15-01-2026 11:37 На одном стулє сидить Антік, який готовий лупитись у десна і залюбки встане раком перед кацапом, не проти віддати Луцьк главноє чтоби баландьор налівал до крайов. Антік тримає в руках 38 долярів призів. На другому стулє сидить Алкан, якого забрали в ЗСУ вбивати кацапа окупанта. Алкан збирає на алкан - таксі і отримав 0 долярів. Makeup your move old gal! На какой стул сама сядєшь, на какой мать посадіш? RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Алкан - 15-01-2026 11:43 Ну от нахуя я попёрся за тем клятым хот-догом (за деньги мирославыи и пенсов) в комендантский час RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Спартак Мишулин - 15-01-2026 12:38 На какой стул сама сядєшь, на какой мать посадіш? Дивне питаннячко. Жирная сядет на любий, навіть на Хуловський аби проти Камшота, Фоми та ганебного Альянсу. RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Вениамин Квадрат - 15-01-2026 12:49 Идите нахуй, я хочу 38 баксов и билет на WestJet RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Підстаркувата хабібі - 15-01-2026 12:51 (15-01-2026 12:38, 12:38)Спартак Мишулин Wrote: На какой стул сама сядєшь, на какой мать посадіш? Хай колготочна купує не нові шмотки а машину Алкану. Я - пас. RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - 1000 чертей - 15-01-2026 12:55 (15-01-2026 12:38, 12:38)Спартак Мишулин Wrote: На какой стул сама сядєшь, на какой мать посадіш? Это же сколько горя завдали ребята, Фома и Альянс для Толстой? Настолько боляче, что целуется в дёсна с самым большим ватаном и Зетником Украины - Вениамином Викторовичем Протасовым, который поклялся ей по закрытым каналам отомстить ребятам, если она будет слушать его инструкции
RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - 1000 чертей - 15-01-2026 12:57 (15-01-2026 12:51, 12:51)Підстаркувата хабібі Wrote:(15-01-2026 12:38, 12:38)Спартак Мишулин Wrote: На какой стул сама сядєшь, на какой мать посадіш? Патриотка хуева.. только на словах пездеть, да всяким ватанам типа Пидорасова деньги перечислять. А как на реальное дело так сразу - хуй! RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Джура - 15-01-2026 13:33 Я слышала, шта если перевегнуть стул вверх ножками, то можно на него посадить аж четырех.... RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Сосандра Панчук - 15-01-2026 13:56 (15-01-2026 13:33, 13:33)Джура Wrote: Я слышала, шта если перевегнуть стул вверх ножками, то можно на него посадить аж четырех.... Антика, Дэвида,и Мирчу и Кусика RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - fully accomplished красуня - 15-01-2026 16:24 Зразу розставимо точки над і - я йому нічого донувати не буду. Це не тому, що в мене нема грошей. Я можу дозволити собі оплатити цей трак повністю за 5 секунд - я тільки на ляльки для себе потратила на Різдво біля третини вартості того трака. Це не тому, що я ображаюся на Бандерівця особисто. Ні, nothing personal, хоча він поводився по відношенню до мене як остання скотина. Він городив про мене брехню і наклепи, бажав смерті мені і членам моєї родини, хіхікав поряд із психічно хворим, який писав жахливі речі про смерть моєї дитини, and the list goes on and on (так, він писав все це, будучи в драбадан п"яним - але ж вранці він тверезів, проте ні разу, НІКОЛИ за це не вибачився). Це тому, що це питання принципу і питання цінностей. На відміну від різного human garbage, чиї слова нічого не значать, бо вони написані на паркані (С), якщо я щось пообіцяла, то я тримаю своє слово. А я пообіцяла, що не дам ні цента будь-кому на Єрмачці, і я не дам. Крім якщо вони беруть участь у цьому форумі and are eligible for annual forum celebration prises. Наші призери можуть передати призи від мене кому бажають - навіть на ФУП - але я особисто і напряму цього більше ніколи не зроблю. https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1135301.msg27417546#msg27417546 Цитата Але не буде від мене взагалі нічого - ні грошей, ні підтримки, ні стосунків. З деякими людьми, з якими в мене були ділові відносини раніше, я не бажаю мати ніяких справ і сподіваюсь ніколи не почути від них і не побачити їх взагалі. І це ще не були перейдені червоні лінії типу цього і Кабсогейта. Вони дивуються - а чого вона не пускає нас на свій форум, чому does not engage with us, чому не поважає і не сприймає нас серйозно. Ну тому що в бухгалтерській книзі мого життя вони давно списані в утиль як broken malfunctioning assets. Я не вважаю їх людьми і не бажаю витрачати на них свій час, увагу і енергію. Крім як, when I feel like it, трохи пошарпати, як кішка грається з напівздохлою мишкою. Це максимум, на що вони заслужили. А Бандерівцю може купити трак ціла купа його друзів та знайомих. Камшот постійно хвалиться, який він мільйонер, то хай забашляє старіку (С). Його лєпший друг на піраміди бабло знайшов, то знайде і на трака. miley14:А я - пас! (С). miley14:
RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Ребе Моше - 15-01-2026 16:40 Сміявсі RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Птах Мадяра Сергей Черновцы - 15-01-2026 16:46 Бабка, пора в бан на пол-года Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:42 https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149454.msg28629426#msg28629426 Цитата Дуже можно і нужно долари або євро на ПейПал! Я виведу в гривню!! Нагадую: тисніть кнопку доповіді за постійний спам і завалювання гілок незареєстрованою, непідзвітною і неавторизованою власниками УП побирушкою, яка підсіла на чужий ресурс і використовує його для приватного збору коштів "своїм", прикриваючись ЗСУ. Якщо так буде робити кожен, хто збирає "своїм", у що перетвориться Єрмачка? milie9:
RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Джура - 15-01-2026 16:49 "Вони дивуються - а чого вона не пускає нас на свій форум" (с) Хуцло кокое-то Я на кукусятнег в принципе не иду даже смотреть, а нетошта писать там шота. RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - 1000 чертей - 15-01-2026 16:54 Нет… нет… Толстая, не надо так! Как же мы без тебя!!! RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Вениамин Квадрат - 15-01-2026 18:56 Отлично! Лечу бизнес классом! RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Ножка стула - 16-01-2026 16:44 (15-01-2026 11:37, 11:37)Цинічна істота Wrote: На одном стулє сидить Антік, який готовий лупитись у десна і залюбки встане раком перед кацапом, не проти віддати Луцьк главноє чтоби баландьор налівал до крайов. Антік тримає в руках 38 долярів призів. Дык вы ж пиздели что не возьмете больше ее денег. Че, все остальные слились? Бздаррек не желает башлять за хуй в твоей прямой кишке, Володя? RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Guest - 16-01-2026 16:46 38 долларов - не деньги. (ну, если ты не Нищий Пенс С Дурацким Именем) RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Хуйня - 16-01-2026 16:47 (16-01-2026 16:46, 16:46)Guest Wrote: 38 долларов - не деньги. Призы были 300 долларов. А у нее есть намного больше. Но она вам хуй что даст.
RE: Єсть два стула ілі hard choice for old gal - Guest - 16-01-2026 16:50 нихуя у неё нет. ИИ сжер её все три специальности. скоро = жить под мост и суп из Кусика |