БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Єсть два стула ілі hard choice for old gal
На одном стулє сидить Антік, який готовий лупитись у десна і залюбки встане раком перед кацапом, не проти віддати Луцьк главноє чтоби баландьор налівал до крайов. Антік тримає в руках 38 долярів призів.

На другому стулє сидить Алкан, якого забрали в ЗСУ вбивати кацапа окупанта. Алкан збирає на алкан - таксі і отримав 0 долярів.

Makeup your move old gal! На какой стул сама сядєшь, на какой мать посадіш?
Reply
Ну от нахуя я попёрся за тем клятым хот-догом (за деньги мирославыи и пенсов) в комендантский час
Reply
На какой стул сама сядєшь, на какой мать посадіш?

Дивне питаннячко.
Жирная сядет на любий, навіть на Хуловський аби проти Камшота, Фоми та ганебного Альянсу.
Reply
Идите нахуй, я хочу 38 баксов и билет на WestJet
Reply
(15-01-2026 12:38, 12:38)Спартак Мишулин Wrote: На какой стул сама сядєшь, на какой мать посадіш?

Дивне питаннячко.
Жирная сядет на любий, навіть на Хуловський аби проти Камшота, Фоми та ганебного Альянсу.

Хай колготочна купує не нові шмотки а машину Алкану. Я - пас.
Reply
(15-01-2026 12:38, 12:38)Спартак Мишулин Wrote: На какой стул сама сядєшь, на какой мать посадіш?

Дивне питаннячко.

Это же сколько горя завдали ребята, Фома и Альянс  для Толстой? 
Настолько боляче, что целуется в дёсна с самым большим ватаном и Зетником Украины - Вениамином Викторовичем Протасовым, который поклялся ей по закрытым каналам отомстить ребятам, если она будет слушать его инструкции Big Grin
Reply
(15-01-2026 12:51, 12:51)Підстаркувата хабібі Wrote:

Дивне питаннячко.

Хай колготочна купує не нові шмотки а машину Алкану. Я - пас.

Патриотка хуева.. только на словах пездеть, да всяким ватанам типа Пидорасова деньги перечислять. А как на реальное дело так сразу - хуй!
Reply
Я слышала, шта если перевегнуть стул вверх ножками, то можно на него посадить аж четырех....
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
(15-01-2026 13:33, 13:33)Джура Wrote: Я слышала, шта если перевегнуть стул вверх ножками, то можно на него посадить аж четырех....

Антика, Дэвида,и Мирчу и Кусика
Reply
Зразу розставимо точки над і - я йому нічого донувати не буду.

Це не тому, що в мене нема грошей. Я можу дозволити собі оплатити цей трак повністю за 5 секунд - я тільки на ляльки для себе потратила на Різдво біля третини вартості того трака.

Це не тому, що я ображаюся на Бандерівця особисто. Ні, nothing personal, хоча він поводився по відношенню до мене як остання скотина. Він городив про мене брехню і наклепи, бажав смерті мені і членам моєї родини, хіхікав поряд із психічно хворим, який писав жахливі речі про смерть моєї дитини, and the list goes on and on (так, він писав все це, будучи в драбадан п"яним - але ж вранці він тверезів, проте ні разу, НІКОЛИ за це не вибачився).

Це тому, що це питання принципу і питання цінностей.

На відміну від різного human garbage, чиї слова нічого не значать, бо вони написані на паркані (С), якщо я щось пообіцяла, то я тримаю своє слово.

А я пообіцяла, що не дам ні цента будь-кому на Єрмачці, і я не дам. Крім якщо вони беруть участь у цьому форумі and are eligible for annual forum celebration prises. Наші призери можуть передати призи від мене кому бажають - навіть на ФУП - але я особисто і напряму цього більше ніколи не зроблю.

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg27417546

Цитата
Але не буде від мене взагалі нічого - ні грошей, ні підтримки, ні стосунків. З деякими людьми, з якими в мене були ділові відносини раніше, я не бажаю мати ніяких справ і сподіваюсь ніколи не почути від них і не побачити їх взагалі.

І це ще не були перейдені червоні лінії типу цього і Кабсогейта.

Вони дивуються - а чого вона не пускає нас на свій форум, чому does not engage with us, чому не поважає і не сприймає нас серйозно.

Ну тому що в бухгалтерській книзі мого життя вони давно списані в утиль як broken malfunctioning assets.

Я не вважаю їх людьми і не бажаю витрачати на них свій час, увагу і енергію. Крім як, when I feel like it, трохи пошарпати, як кішка грається з напівздохлою мишкою. Це максимум, на що вони заслужили.

А Бандерівцю може купити трак ціла купа його друзів та знайомих. Камшот постійно хвалиться, який він мільйонер, то хай забашляє старіку (С). Його лєпший друг на піраміди бабло знайшов, то знайде і на трака. Confusedmiley14:

А я - пас! (С). Confusedmiley14:
Reply
Сміявсі
Reply
Бабка, пора в бан на пол-года

Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:42
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28629426

Цитата
Дуже можно і нужно долари або євро на ПейПал! Я виведу в гривню!!

Нагадую: тисніть кнопку доповіді за постійний спам і завалювання гілок незареєстрованою, непідзвітною і неавторизованою власниками УП побирушкою, яка підсіла на чужий ресурс і використовує його для приватного збору коштів "своїм", прикриваючись ЗСУ.

Якщо так буде робити кожен, хто збирає "своїм", у що перетвориться Єрмачка? Confusedmilie9:
Reply
"Вони дивуються - а чого вона не пускає нас на свій форум" (с) Хуцло кокое-то
Я на кукусятнег в принципе не иду даже смотреть, а нетошта писать там шота.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
Нет… нет… Толстая, не надо так! 
Как же мы без тебя!!!
Reply
Отлично! Лечу бизнес классом!
Reply
(15-01-2026 11:37, 11:37)Цинічна істота Wrote: На одном стулє сидить Антік, який готовий лупитись у десна і залюбки встане раком перед кацапом, не проти віддати Луцьк главноє чтоби баландьор налівал до крайов. Антік тримає в руках 38 долярів призів.

На другому стулє сидить Алкан, якого забрали в ЗСУ вбивати кацапа окупанта. Алкан збирає на алкан - таксі і отримав 0 долярів.

Makeup your move old gal! На какой стул сама сядєшь, на какой мать посадіш?

Дык вы ж пиздели что не возьмете больше ее денег.
Че, все остальные слились? Бздаррек не желает башлять за хуй в твоей прямой кишке, Володя?
Reply
38 долларов - не деньги.
(ну, если ты не Нищий Пенс С Дурацким Именем)
Reply
(16-01-2026 16:46, 16:46)Guest Wrote: 38 долларов - не деньги. 
(ну, если ты не Нищий Пенс С Дурацким Именем)

Призы были 300 долларов.
А у нее есть намного больше.
Но она вам хуй что даст.  Big Grin
Reply
нихуя у неё нет.
ИИ сжер её все три специальности.
скоро = жить под мост и суп из Кусика
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)