БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
рекомендація від силовиків - це основний драйвер для закриття ресурсу
 Wednesday
  • Administrator
  • [Image: avatar_7_1672280464.png]
  • [Image: iconadmin.png][Image: iconadmin.png][Image: iconadmin.png][Image: iconadmin.png][Image: iconadmin.png]
  • Hero Member
  • Дописів: 68 703

• Записаний

Re: Погрози, Залякування і Майбутнє Цього Форуму
[Image: xx.png]Липень 14, 2026, 00:17Останнє редагування: Липень 14, 2026, 00:19 від Wednesday
Хоча рекомендація від силовиків - це основний драйвер для закриття ресурсу, є і інші чинники.
Я створила цей форум, щоб забезпечити право свободи слова для 1) тих, кого переслідували і постійно банили на інших ресурсах, і для 2) себе особисто.
1) Як я переконалася, першій групі форум не потрібний взагалі (хіба як пересидіти бан деінде).
Переважна більшість цих людей рано чи пізно повертаються назад на ФУП, як би їх там не гнобили і не принижували, і як би вони не лили лайно на ФУП на інших ресурсах, і не клялися, що назад ні ногою.
Плавали, знаєм - сьогодні воно гвандить на СУПі, який ФУП помийка, а завтра плазує там, ніби нічого не сталось, і відповзає назад на СУП зализувати рани після чергового принизливого бану, скавчучи, за що.
В цілому за три з половиною роки існування ресурсу ті, хто тут дописував (за винятком буквально купки осіб) не зробили майже нічого, щоб підтримати цей форум. Їх розуміння свободи слова - це коли вони мають повний карт-бланш говорити, що хочуть, але при цьому комусь іншому це зась, якщо це не відповідає їх баченню.
Все, що вони робили, це висловлювали претензії власнику, погрожували, намагались переламати через коліно і прийняти їх позиції. Якщо я не виконувала їх хатєлок (а я і не могла, якби і хотіла), мене оголошували ворогом народу, агенткою Москви чи просто обзивали. Деякі намагалися мною маніпулювати в інших аспектах, але коли це їм не вдалося, теж звалили, хоч я колись вважала цих людей друзями і довіряла їм.
Взагалі в цьому плані цей форум і інші для мене - величезна школа життя. Я думала, що переважна кількість людей - такі, як я. Тобто якщо пообіцяв, то тримаєш слово, маєш честь і integrity, ведеш бої по правилах і з відкритим забралом, тощо. Я ніде і ніколи в реальному житті не бачила стільки безхребетності, безпринципності, нечесності і відвертої підлості, як у dealings with some of these people.
Особливо у випадках, коли я підтримувала цих людей на багатьох рівнях, а у відповідь отримала тільки бруд та лайно.
2) Я любила цей форум, із великим задоволенням проводила тут свій час і вкладала в нього багато особистого часу і зусиль, що було для мене не важкою роботою, а насолодою і кайфом.
Але останні місяці я почала ловити себе на тому, що не хочу чи не можу вільно говорити те, що думаю. І не тільки через погрози, а і через загальний суспільний та політичний контекст.
Якщо я не можу вільно виражати себе на власному ресурсі, то нащо він тоді потрібний?
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
рекомендація від силовиків - це основний драйвер для закриття ресурсу - by Entitled Bitch - 18-07-2026 18:48, 18:48

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)