25-12-2025 14:05, 14:05
(25-12-2025 13:42, 13:42)Begemotivna Wrote: Наш скромний різдвяний стіл на трьох - нагадую, сьогодні тільки скоромні страви
Бомбезним був узвар - члени родини казали, що це був найсмачніший компот, який вони взагалі пили. Я погоджуюсь. Я використала сушені яблука (до речі, з України), власну заморожену малину, одне зелене кисле яблуко, декілька ложок ізюму і паличку кориці, ну і цукор, звісно. Але що зробило різницю, це домашній заморожений виноград. Він дрібний і кислий, але замороженим йде як цукерки, і це додало дуже класного смаку.
Також смачними були пісні голубці з грибами - у звичайному листі і квашеному. Чоловік затріскав як мінімум три. А в гаражі ще ціла каструля вже із свининою, які я приготую завтра і які ми в тому числі візьмемо в гості завтра (там їх вже ждуть).
Оселедці і копчена скумбрія - це суто для мене і для варіативності, домашні таке не їдять. Я навіть не зчищувала шкіру із скумбрії, бо я так люблю. Оселедець із часниковою картопелькою смакували як лагоминки (тим більше що я картоплю майже ніколи не готую, то тим більше вона зайшла на ура).
А завтра будемо їсти шинку, ковбасу і не можу дочекатися спробувати солодке. Багато не готувала, бо завтра йдемо на вечерю до родичів, а післязавтра - до сусідів.
це тому що я у тій компот насцяв

![[Image: n4AeMCO.png]](https://i.imgur.com/n4AeMCO.png)