15-01-2026 22:49, 22:49
Злі язики пліткують, що Камшот сильно образився, що я висміяла козинський icebreaker (which can be effectively deployed to break ice not only on the Kozynka river, but around the Arctic circle - e.g., to facilitate Trump's conquest of Greenland :gigi
і в нього чергове загострення.
milie2:
Він що, реально думає, що якщо буде малювати дурні картинки на чужих жінок, його Лорік якимось магічним чином схудне? :laugh:
Взагалі це непродуктивно з їх боку і показує, наскільки вони шкваряться. :facepalm1:
Як би вони не комизилися та не вигадували, за фактом кожна секунда їх часу і кожен джоуль витраченої в мою сторону енергії говорять лише одне - I assert power over them. 1&
Кожне слово, кожна картинка, кожен порух пальців на клавіатурі в мій бік - це доказ, how much I own them. 1&
That's pretty much it. There is nothing more to it, folks.
і в нього чергове загострення.
milie2:Він що, реально думає, що якщо буде малювати дурні картинки на чужих жінок, його Лорік якимось магічним чином схудне? :laugh:
Взагалі це непродуктивно з їх боку і показує, наскільки вони шкваряться. :facepalm1:
Як би вони не комизилися та не вигадували, за фактом кожна секунда їх часу і кожен джоуль витраченої в мою сторону енергії говорять лише одне - I assert power over them. 1&
Кожне слово, кожна картинка, кожен порух пальців на клавіатурі в мій бік - це доказ, how much I own them. 1&
That's pretty much it. There is nothing more to it, folks.