БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл…
блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл…

жмотяра до познего вечера дотянул. 
боялся расстаться… кугутяры кусок…
Reply
(20-06-2026 22:08, 22:08)ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» Wrote: блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл…

жмотяра до познего вечера дотянул. 
боялся расстаться… кугутяры кусок…

Так расстался?
Reply
в 21:57
скрепя зубамме
Reply
Вальцман слідом за Кучмою і Ющенком відмовився від ордена Білого Орла
КАТЕРИНА ТИЩЕНКО — 20 ЧЕРВНЯ, 21:57

Додати УП як бажане джерело в Google
106
П'ятий президент України Петро Порошенко також відмовився від ордена Білого Орла через рішення польського президента Кароля Навроцького позбавити цієї нагороди Володимира Зеленського.

Джерело: Порошенко в Facebook

Пряма мова: "І у випадку Зеленського, і в моєму випадку нагороджували не глав держави, а українців, наших воїнів, які боронять Україну, Польщу і всю Європу.

Тому я прийняв рішення відмовитися від ордена Білого Орла. Два тижні тому я обіцяв колегам на погоджувальній раді зробити цей крок, якщо нам не вдасться переконати президента Навроцького не робити хибне рішення. На жаль, не вдалося".

Деталі: Порошенко зазначив, що відмова від ордена є його жестом у відповідь на рішення президента Польщі, але цей крок жодним чином не адресований польському народові.

"Ті в Польщі, хто не пережовує історичні міфи, а вивчає історію і робить висновки з її уроків, знає, що після того як Україна втрачає незалежність, її втрачає і Польща. Але не минуле має визначати наші стосунки. Я не хочу щоб поляки редагували наші підручники і жодним чином не претендую на те, щоб ми українці корегували польські підручники, бо інакше нам пришлють спільний підручник із Москви", - додав експрезидент.
Reply
Сцуко иногда понимаешь украинских Гетьманов,за такую мелочную хуйню объединиться с кацапами и дать гоноровитым пизды!
Reply
всегда щетал поляков гамноедами
Reply
Вот уж кого деяствительна жалка. Big Grin  Пришлось присоединиццо последним к целленджу и тоже оторвать от серцца.
Хачу, штоб сделали на Рошене красивое печенько в виде того ордена.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
а ведь уже позабыли что эти гамноеды и экспорт зерна блокировали.
выращенного на минных полях.
кугутье.
при открытой границы белоруссии с кетайскими товарами с али

даже не знаю, каво больше ненавижу: поляков или вальцмана
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)