БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
А тепер - факти. З цитатами
Волонтерський Движ / Re: I Donated to the Army via ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:27
А тепер - факти. З цитатами, посиланнями і скрінами, хто кому що донував і хто кого хотів виграти.

1) Істота камлає, ніби я не донувала йому нічого. Це брехня, я донувала конкретно йому, адже це його прізвище стоїть на всіх пейпал-транзакціях - наприклад, як тут.

[Image: eqYvMBd.png]

2) Я донувала конкретно Хомі з якою метою? Правильно, з метою ДОПОМОГИ ЗСУ, що він визнавав сам, особисто і неодноразово, наприклад, як тут:

[Image: 4PgrRvF.png]

3) Істота це неодноразово визнавала і особисто дякувала, як на скрінах вище у цій темі і як, наприклад, тут:

[Image: 7RfhrS5.png]

А тепер істота поливає мене лайном, намагається знищити мою репутацію, всіляко нашкодити мені і у віртуалі, і реалі. Тільки тому, що я намагаюсь триматися від нього подалі і більше не бажаю з ним спілкуватися, а не те що більше донувати. Бреше, перекручує, вигадує, інсинує просто аби дістати мене.

Та гори ти в пеклі, покидьок! Твої і твоїх таких самих дружків-дегенератів поклепи не працюють. Тому що люди не дурні, вони все бачать і розуміють. А я не тільки не зробила нічого поганого, а і пишаюсь своїми донатами, тому що вони були зроблені для допомоги ЗСУ and in good faith.

[Image: rnrVVla.png]

А ось їм майже ніхто не донує, а на покупку машини для одного із них, такої ж самої брехливої гвандливої мразоти, до цього часу не зібрано навіть пари гривень. [Image: smiley14.gif]
Reply
А ось їм майже ніхто не донує, а на покупку машини для одного із них, такої ж самої брехливої гвандливої мразоти, до цього часу не зібрано навіть пари гривень. [Image: smiley14.gif]

Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:08
До списку мотивів, чому я донувала на Єрмачці, додається новий - виявляється, я виклала тисячі доларів, щоб ХХХ Хому.  [Image: gigi.gif]

Я навіть не знаю, що тут сказати, крім того, що мене це вже навіть не дивує і не шокує. Навіть не дивує і не шокує, що сам Хома, видатний волонтер, цю тезу активно підтримує і поширює особисто. [Image: smilie10.gif]

Ну я то знаю, що:

1) Це повна маячня, тому що для подібних тверджень нема і не було ніяких підстав. У мене збережені всі комунікації з цією особою і всі ці комунікації були суто діловими плюс певні розбірки по булінгу і таке інше. По решті - практичні нюанси, факт, що я відмовилась спілкуватись з ним поза віртуалом (він просив дати мій телефон, я відмовилась, оскільки для цього не було потреби), та і взагалі сама теза про подібне - ржака і абсурд.

2) Це стратегія психічно хворої людини (за моїми оцінками, нарцисиста), який не здатний інтерналізувати критику і справедливі удари по власному его і тому намагається мстити кривдникам будь-якими можливими, часто підлими способами - наприклад, розпускаючи плітки. І це не перший такий прояв в діяльності цього індивіда. Спочатку він брехав, що я ЧоткоПатріотка (як виправдання для обливання мене лайном місяцями, коли мене навіть не було на Єрмачці). Потім він вигадав, ніби я та Авіатор спілкуємось, що він адмінить цей сайт і що я плачу йому гроші (все це, звісно, абсурд і неправда, цього ніколи не було). Про брехню, ніби я купила диплом за сало, виїхала сюди нареченою в посилці (хоча я приїхала як професіонал), що завдячую всьому свому чоловікові (хоча я зустріла його через роки після приїзду і на той момент мала власну хату і статус постійного жителя), я вже мовчу. А зараз ось це.

3) Він РЕАЛЬНО у це вірить! Так само як реально вірив у "чоткопатріотку" і продовжує вірити у мій нібито canoodling з Авіатором. Я можу на це сказати лише одне - це ж наскільки треба мати паршиве статеве життя в реалі, щоб плекати такі недолугі фантазії.  [Image: smilie10.gif]

Get some long overdue professional help, you f**cking miserable asshole!  [Image: smiley14.gif] 
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:55
Псевдоволонтерка бабка Нотаха, віртуальна злоякісна пухлина, пустила метастази свого спаму практично по всіх темах. [Image: smilie9.gif] Тему про Іран загадила по вінця, читати неможливо!  [Image: smilie9.gif]

[Image: 6zTlQyH.png]

Люди добрі, робіть щось, кнопки тисніть на потвору, скільки можна?? [Image: smiley14.gif]
Загальні Обговорення / Re: Армія Венка на підході, аб...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:43
Ось укропропагандисти камлають: воюймо, бо прийдуть кацапи, всіх вас повбивають або загребуть в свинособачі війська, а ваших бабів погвалтують, тощо.

Ну як сказати. Може, деякі бабці Єрмачки про таке тільки і мріють - я навіть знаю парочку. Тим більше дехто з них самі кацапки, і секс їм ні в якому іншому варіанті не світить. [Image: laugh.gif]

А по-друге, якби це було правдою, то ми б давно не побачили ось цей нік. А він не тільки не був вбитий чи застрижений в СВО, а і продовжує насолоджуватися життям і преспокійненько постити на ресурсах "СвиноРейху", ще й позиціонуючи себе шароварником.

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28632097
Цитата Wrote:Трамбон вааще собирается аятолл выносить, или как?

І таких прикладів багато - наприклад, кримчанин Мур Мастер, алкаш Торос чи притрушений Баштан, який дописував на Єрмачці під час окупації і нічого з ними не сталося.

Отаке от.
Загальні Обговорення / Re: Армія Венка на підході, аб...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:37
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28632378
Цитата Wrote:По меньшей мере 16 500 протестующих убиты и 330 000 ранены в ходе протестов.
Reply
1200 жертв Хамасу. [Image: smiley24.gif]

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28631514
Цитата Wrote:среди раненых женщин было много пострадавших с дробью во влагалище.

Ізнасілованниє Хамасом ізраїльськіє дєвушкі (можна подумати, нормальні чоловіки здатні збудитися на ту "красу", особливо після реально гарних палестинок).

А обезголовлені немовлята будуть? Inquiring minds want to know!  [Image: smiley14.gif]
Загальні Обговорення / Re: Dumb and Dumber ... Або Ко...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:29
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28632362
Цитата Wrote:Старі [д.вб...] вбили молоду людину.
Кінчені тварини.

Тупиці Єрмачки запалюють вогні. [Image: smilie2.gif]  Ух, як я ненавиджу цей безмежний ідіотизм і тупе поширення його в і без того інтелектуально вихолощеному інфопросторі!  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif]  [Image: smilie9.gif]

По-перше, невідомо, чи "молода людина" існує взагалі. Зараз розвінчується багато ізраїльських фейків, де "вбиті" та "замучені в застінках аятол" неіснуючі в реалі цифрові люди.

А по-друге, як там щодо вбивства Небесної сотні та, наприклад, Сашка Білого, мерзенна тупа клаповуха потворо
Reply
Reply
Какая мерзкая баба эта жирная шваль Панчук.
Типичная вырожденка , родившаяся на свет во втором- третьем поколении после кацапско- ордынского завоевания Волыни в конце 40-х.
Reply
(18-01-2026 20:42, 20:42)футбольный мяч Алёшенька Wrote:

Big Grin Big Grin Big Grin Шедевр.
Ночь в Опере.
Гран при.
Золотой Глобус. 
Оскар.
Reply
Сміявсі  Big Grin
Reply
Це хто? I dont understand
Reply
(18-01-2026 20:53, 20:53)Wolf Gang Wrote: Це хто? I dont understand

Це Вольфганг Амадей Моцарт.
Reply
Волонтерський Движ / Re: Донати на псевдоволонтерсь...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:07
Як же я помилялася! [Image: facepalm.gif]
Волонтерський Движ / Re: Донати на псевдоволонтерсь...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:06
Спочатку контекст.

14 січня 2026 року псевдоволонтерка бабка Нотаха потужно оголосила, що нік Бандерівець, її соратник (both have been prominently featured in multiple topics on this forum) був забритий в ЗСУ і що йому потрібно зібрати гроші на трак:

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149551.0

[Image: 9gLAeBL.png]

ОК, подумала я - Бандерівець популярний учасник спільноти, має багато друзів і поціновувачів, щоб задонувати на трак для нього, має стояти черга.
Волонтерський Движ / Донати на псевдоволонтерське Х...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:59
Думаю, це вартує окремої теми як чудовий зразок того, як НЕ потрібно "волонтерити".

Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:27
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)